Als u interesse heeft in de bouwkavels Berkel-Enschot dan komt u uit bij De Kolenvense Akkers. Er liggen aan de Heikantsebaan in Berkel-Enschot 2 agrarische bedrijven. Sinds 2010 mogen zij niet meer uitbreiden en sanering is gewenst. Financieel moet dit ook haalbaar zijn en daarom worden er aan de oostrand van Berkel-Enschot 23 vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze sluiten weer aan op de achterkanten van de woningen aan de Ploegschaar en aan De Zicht. Er wordt gestreefd naar een diversiteit aan woningen en daarvoor zijn er een aantal accent woningen aangewezen.

Het gaat daarbij met name om hoekwoningen met een dubbele oriëntatie. Daarbij is een hogere bouwhoogte gewenst. Voor de variatie zijn er ook 2 ‘tussenwoningen’ aangewezen en daarbij is een afwijkende bouwhoogte gewenst. Het gaat bij De Kolenvense Akkers om een nieuwe woonbuurt die een relatie aan moet gaan met het bestaand stedelijk gebied en ook met het groene buitengebied. Het zijn vrijstaande woningen op groene kavels, dat oogt als een geheel met wat er gerealiseerd moet worden.

Mogelijkheden met bouwkavels in Berkel-Enschot

Bouwkavels Berkel-EnschotEr zijn verschillende opties als het gaat om de bouwkavels Berkel-Enschot. Er wordt op het binnenhof een groene brink gerealiseerd met bomen waarbinnen ruimte is om te spelen en andere initiatieven. Daarbij wordt er ook bijgedragen aan een dorpse uitstraling. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een bouwkavel en interesse heeft in deze locatie. De plannen zijn zich nog volop aan het ontwikkelen en daarom raden wij u aan om bij ons meer informatie op te vragen wanneer dat u er meer over wilt weten. Het is van belang dat u goed bent voorbereid op wat er komen gaat.

De basis is al gevormd, maar het gaat nog over de verdere inrichting. Daarbij wordt er nauw samengewerkt. Bent u op zoek naar een woning, dan kan dit een geschikte locatie voor u zijn. Er zijn namelijk diverse opties mogelijk en daarover heeft u al wat meer kunnen lezen. Er is ook een plan beschikbaar waar u gebruik van kunt maken om u nog een beter beeld te vormen van de plannen. Dit bestand kunt u hier vinden.

Berkel-Enschot prachtig wonen

Wilt u graag rustig wilt wonen, in het groen en volop wilt genieten, dan zou Berkel-Enschot een goede keuze kunnen zijn voor u. Prachtig wonen wordt op deze manier namelijk zeker mogelijk gemaakt en u kunt nu kiezen voor de bouwkavels Berkel-Enschot. De nieuwe wijk die ontwikkeld gaat worden, zal bij vele doelgroepen in de smaak vallen. Als u er ook bij wilt zijn, dan raden wij u aan om op tijd contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen informeren.

Interesse in een bouwkavel Berkel-Enschot?

Het zou zomaar kunnen zijn dat u na het lezen van de informatie interesse heeft in één van de bouwkavels Berkel-Enschot. Mocht dat zo zijn, dan horen wij dat uiteraard graag van u. Misschien heeft u wel familie in Udenhout wonen, ook dan is dit een goede keuze om gezellig in elkaars buurt te wonen. Udenhout ligt namelijk naast Berkel-Enschot en ook daar is het prachtig!

Gegevens inzien

Misschien wilt u de gegevens van de bouwkavels Berkel-Enschot inzien. Daarvoor kunt u op onze site kijken of contact met ons opnemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u snel bent voorzien van de juiste informatie.

Contact opnemen

Heeft u vragen heeft over de bouwkavels Berkel-Enschot, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij staan iedere dag weer voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Het maakt niet uit of dat u direct interesse heeft, of alleen een aantal vragen heeft, wij zijn er voor u. Het gaat er om dat u weet wat de plannen zijn en wat daarin de opties zijn qua bouwkavels Berkel-Enschot. Neemt u daarom gerust contact met ons op en wij zullen u graag te woord staan.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 013-5210222 of een e-mail sturen naar info@lelieveldmakelaardij.nl. Wij horen graag van u!